Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Lupu despre noii miniștri PD

31 mai. 2013,, 11:13   Politică
3896 0
Foto: tribuna.md
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, susține că, deși Republica Moldova este țara cumetrilor, membrii PD au ales oamenii în noul Guvern în baza criteriilor profesionale. Despre aceasta a declarat Marian Lupu în cadrul unei emisiuni la ProTV în contextul în care PDM a schimbat doi miniștri – pe cel al Culturii și pe cel al Transporturilor, aceste funcții fiind ocupate de Monica Babuc și, respectiv, Vasile Botnari.

“Republica Moldova este țara cumetrilor, noi însă ne alegem oamenii după criterii de profesionalism. Cu Monica Babuc ne cunoaștem din 87. Am identificat-o împreuna cu colegii. Monica Babuc a lucrat mereu în Parlament. În 2009 ea a fost consilierul domnului Stoianoglo. Vasile Botnari a lucrat în transport. El este cel mai bun specialist în transport din Parlament”, a specificat Lupu.

Referitor la informația apăruta în presă precum ca Botnari ar fi participat la o vînătoare în Pădurea Domneasca, Lupu a spus: “La noi în țară sînt mai mulți oameni care au participat la vînători în Pădurea Domneasca decît cei care nu au fost pe acolo”, a punctat democratul.

Noul ministru al Transporturilor este nașul de cununie al fiicei deputatului PD, Valeriu Guma.

Pe 30 mai, Parlamentul a votat pentru învestirea noului Guvern, care aproape a păstrat vechea componență, cu excepția a 5 miniștri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?