X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Cum vor proceda liberal-democrații în cazul moțiunii PSRM

16 iun. 2017,, 15:50   Politică
3135 3

Acum două săptămâni, fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, iar pentru ca aceasta să fie discutată în Parlament a lansat un apel către alte fracțiuni să semneze.

Contactat de TRIBUNA, vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc a declarat că, din câte cunoaște nu a semnat nimeni din alte fracțiuni.

„Nu am avut încă ședință ca să luăm o decizie cum vom proceda în continuare. Nu a semnat-o încă nimeni și probabil nu o va semna. Dar decizia finală a fracțiunii trebuie să o avem până la sfârșitul săptămânii, fiindcă mulți colegi sunt în deplasare”, a precizat deputatul.

Cât privește moțiunea de cenzură anunțată de fracțiunea socialiștilor, Vadim Pistrinciuc a menționat că „PSRM are politica sa”.

„Ei au politica lor, care e separată de restul țării, nu că de noi, dar în general. Au politica lor, jocurile lor cu puterea, noi nu-i înțelegem și nici nu vrem. Avem agenda noastră și nu vrem să le facem jocul lor. Nu vom semna, asta ar fi poziția noastră, dar urmează să avem o decizie formalizată în fracțiune. Nu am putut să avem o ședință, fiindcă mulți colegi sunt plecați în deplasări. Nu pot să vă dau un răspuns formal, o să-l vedeți”, a mai spus deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?