Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Va menționa oare Putin Moldova? Priviți la NOI TV!

15 iun. 2017,, 11:40   Politică
3425 3

Dezbaterea largă a problemelor cu Vladimir Putin va fi accesibilă și pentru spectatorii din Moldova.

Sesiunea anuală de întrebări și răspunsuri „Linia directă” cu Președintele Rusiei care va avea loc la 15 iunie, ora 12:00, va fi accesibilă în transmisie directă pentru vizitatorii NOI.md și spectatorii NOI TV.

În cadrul discuției anuale a lui Vladimir Putin cu cetățenii Rusiei în direct tradițional va fi abordat un spectru larg de probleme din domeniul politicii interne și externe. „Linia directă” prezintă un interes deosebit pentru locuitorii Moldovei în contextul consolidării relațiilor moldo-ruse preconizate, fapt dovedit de numeroasele întrevederi ale Președintelui Rusiei cu omologul său din Moldova, Igor Dodon, amnistia migrațională pentru cetățenii țărilor noastre și atenuarea condițiilor de livrare a produselor moldovenești pe piața rusească. În cadrul emisiunii ar mai putea fi abordate chestiunile privind cooperarea ulterioară a Rusiei cu Moldova în cadrul EurAsEC, al căruia membru asociat republica noastră a devenit recent.


Spectatorii fideli ai „Liniei directe” au remarcat abordarea specială a întrebărilor adoptată de Președintele Rusiei și obligativitatea realizării obiectivelor puse de Vladimir Putin în direct în cadrul precedentelor „Linii directe”. Moderatorii selectează pentru Președinte cele mai interesante întrebări, numărul cărora în anul curent ar constitui circa 2 milioane. Cetățenii Rusiei care se adună în locuri speciale în diverse regiuni ale Rusiei vor avea posibilitatea să adreseze Președintelui întrebări fără a le supune unui „filtru” preventiv.

Următoarea „Linie directă” va fi a 15-a pentru Vladimir Putin. Cea mai lungă a fost emisiunea din 2013. Putin a răspuns în direct la 85 de întrebări ale cetățenilor ruși, timp de 4 ore 47 de minute.

NOI TV îi așteaptă pe toți spectatorii interesați la ecranele monitoarelor în mai puțin de o jumătate de oră, la 12:00. Transmiterea în direct a „Liniei directe” cu Vladimir Putin va fi accesibilă laaceastă adresă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?