Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Dodon face dezvăluiri: DOI SOCIALIȘTI vor să voteze Guvernul Leancă

30 mai. 2013,, 11:18   Politică
4532 5
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că în PSRM s-a format de vreo jumătate de an o mică grupare de deviaţionişti, în număr exact de două persoane, care sprijină activ ideea votării unui guvern de dreapta. Potrivit deputatului, în ultimele zile, activitatea acestui grup a fost intensificată şi abil dirijată. Astfel, potrivit lui Dodon, din partea celor două persoane apar şi diferite acuzaţii menite să camufleze intenţia de a vota un guvern de dreapta, relatează NOI.md.

“Un exponent (sau o exponentă) al acestui grup nu a votat pentru demisia lui Filat şi astăzi este dispus(ă) să voteze alegerea lui Leancă. Se opune categoric referendumului anti-Chirtoaca. Un asemenea comportament este în disonanţă totală cu linia generală a Partidului Socialiştilor. De aici şi supărarea şi frustrarea respectivilor colegi deviaţionişti”, susține deputatul.

În ciuda diferitelor scenarii şi intrigi operate de cineva din afară pentru a şantaja PSRM, Dodon susține că membrii PSRM ”vor fi consecvenţi şi vor lupta împotriva incompetenţei celor care deţin astăzi pîinea şi cuţitul în Republica Moldova”. Deputatul se adresează “către scenariştii din afară”: Nu vom vota guvernul Leancă”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?