Încă o curte a blocurilor de locuit din Chișinău invadată de șobolani

Încă o curte a blocurilor de locuit din Chișinău invadată de șobolani

A parvenit un semnal alarmant de la un locuitor din sectorul Botanica al Chișinăului.

 

La intersecția străzilor Testemițanu și Natalia Gheorghiu a apărut un focar de șobolani, care „s-au stabilit“ în resturile copacilor tăiați după intemperie. Această informație a parvenit prin intermediul rubricii „Tu ești reporter” de la un cititor al portalului NOI.md.

O colonie de șobolani s-a stabilit în ramurile copacilor căzuți în urma intemperiei de la sfîrșitul lunii aprilie. Un locuitor al sectorului Botanica, care a fost martor al stabilirii „pepinierei de șobolani“ din intersecția străzilor Testemițanu și Natalia Gheorghiu, a comunicat portalului NOI.md că rozătoarele mișună în apropierea depozitului de deșeuri situat în preajmă. Locul în apropierea căruia au apărut o mulțime de animale nedorite se află în vecinătatea blocului cu numărul 13/2 de pe strada Natalia Gheorghiu.

Această înștiințare alarmantă nu este nici pe departe primul semnal de la cetățeni cu privire la apariția masivă a coloniilor de șobolani la Chișinău. Astfel, în weekendul trecut o colonie de circa 50 de rozătoare a fost depistată „plimbîndu-se” prin iarba verde din apropierea porțiunii aglomerate a zonei pietonale de la intersecția străzilor Ismail cu bulevardul Dimitrie Cantemir. Responsabilii de la Primărie au menționat faptul că au reacționat prompt la această atenționare, inițiind, în special, deratizarea subsolurilor celor mai problematice blocuri din capitală.

Reamintim că fiecare cititor al portalului NOI.md are posibilitatea să ne trimită știri interesante, opinii sau fotografii. Pentru aceasta este suficient să găsească cîmpul «Tu ești reporter», situat în partea dreaptă a paginii principale sau să urmeze acest link.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

solon 16 iun. 07:30

Cine a vazut in viata lui sobolani, intelege ca acestea nu sunt Sobolani de Chisinau. Ei par a fi adusi in scopuri de propagandă antiprimar si antiguvern.. Dacă erau sobolani de Chisinau ei puteau sa fie vazuti si mai devreme. Ei par a fi adusi de undeva nestind unde sa plece, si stau acolo unde i-au adus și li s-a dat hrana... Cineva aplica deja si metode de razboi bacteorologic contra puterii, pe care o vor cu orice pretz dupa ce au acaparat deja banii din banci...

Антон 15 iun. 07:30

Борьбу с крысами надо начинать с теми которые продают фальшивые препараты антикрыс : красят пшеницу в красный цвет и зарабатывают огромные деньги от которой крысы быстрее размножаются .

Крысы появились даже 13 iun. 18:52

в ЗДАНИИ ПАРЛАМЕНТА МОЛДОВЫ.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load