X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Președinția neagă că Dodon și familia sa își petrec vacanța într-un hotel de lux

12 iun. 2017,, 17:55   Politică
5400 7

În urma investigației realizate de către jurnaliștii de la Ziarul de Gardă, despre vacanța familiei președintelui Igor Dodon, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban, a negat informația, susținând că autorii articolului au dus în eroare opinia publică.

„În presă au început speculațiile cu privire la odihna familiei președintelui, Igor Dodon, care, de fapt, nu au la bază fapte reale. În legătură cu aceasta declarăm că, în primul rând domnul președinte și-a dus familia la odihnă, iar el a revenit în țară și este la serviciu, având o agenda foarte încărcată, ca de obicei. În al doilea rând, familia șefului statului n-a beneficiat de serviciile companiei turistice la care se face referință, și nici nu se află în hotelurile menționate”, a scris Ion Ceban pe o rețea de socializare.

După ce acum patru zile, șeful statului, Igor Dodon, a menționat pe o rețea de socializare că zboară în Antalya pentru a-și duce familia la mare, jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au făcut o investigație și au aflat unde își petrec vacanța apropiații președintelui. Potrivit sursei citate, familia Dodon s-ar odihni într-un hotel de lux, de cinci stele, pe malul Mării Mediterane, în Turcia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?