Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4060

Maxim Galkin, despre starea sănătăţii Allei Pugaciova

10 iun. 2017,, 00:00   Mai multe...
2645 1

Umoristul a lăsat cîntăreaţa de dragul cîştigului. Într-adevăr, el trebuie să întreţină o familie mare – soţia pensionară şi doi copii mici.


În ultimele zile numele Allei Pugaciova este pe larg vehiculat. Admiratorii sînt îngrijoraţi de zvonurile că interpreta, după cum se presupune, s-a pomenit din nou la spital. Unii spuneau că ei i s-a făcut doar angiografia coronariană (diagnosticul bolii ischemice a cordului), iar alţii afirmau că primadonei i s-a efectuat stentare. Reprezentantul artistei afirma însă că nu există motive pentru îngrijorare. Soţul ei, Maxim Galkin, a făcut un comentariu mai amplu.

Mîine umoristul va prezenta ceremonia înmînării premiilor „Muz-TV“. Ieri el, împreună cu colegii săi, a susţinut o conferinţă de presă, la care a asistat şi reporterul Dni.Ru. Întrebarea despre starea primadonei a fost prima.

„Nu aş vrea să abordez în profunzime acest subiect, dar pot spune că acum starea sănătăţii Allei este bună, a relatat Galkin. Acum ea cu copiii se află la Iurmala şi petrec bine timpul. Eu i-am lăsat acolo ca să cîştig nişte bani cu prezentarea premiilor”. Totodată, Maxim a menţionat că nu a înaintat cerinţe deosebite faţă de organizatorii premiului, nu a inventat exigenţe speciale.

A abordat artistul şi tema creaţiei – anul curent se împlinesc 15 ani ai duetului lui cu soţia, printre care au fost “Kafeşka” şi “Budi ili ne budi”. „Acestea au fost compoziţii de glumă, eu nu le tratez cu seriozitate, a menţionat Maxim. Cînd voiam să cîntăm împreună, cîntam. Nu ştiu dacă vom repeta această experiență. Dar precis că nu vom reveni pe scenă cu aceste compoziţii, ca să nu existe stagnare şi sentimentul că se repetă una şi aceeaşi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?