X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Coreea de Nord îl acuză pe Trump de ”egoism”

8 iun. 2017,, 01:30   Externe
1308 0

Coreea de Nord îl acuză pe președintele Statelor Unite, Donald Trump că este ”egoist” după ce a anunțat că se retrage din Acordul pentru climă de la Paris, transmite CNN.

După ce majoritatea țărilor lumii l-au criticat pe liderul de la Washington că a deics să se retragă din Acordul pentru climă și Phenianul a transmis un mesaj asemănător. Într-un comunicat transmis, marți, Coreea de Nord susține că gestul lui Trump este „culmea egoismului și a decăderii morale, pentru că urmărește doar binele propriu, chiar dacă acest lucru va costa scump întreaga planetă”

”Actul egoist al Statelor Unite nu are doar consecințe grave față de efoturile internaționale de protejare a mediului înconjurător, dar pune în pericol și alte zone”, a transmis un purtător de cuvînt al ministrului Afacerilor Externe nord-coreean, citat de agenția de presă KCNA.,

Coreea de Nord este parte a Acordului de la Paris și a ”declarat război” oricărei acțiuni de defrișare. De altfel ei au investit foarte mult în tehnologii de producere a energiei regenerabile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?