Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

”Mîna liberală” vinovată de blocajul evacuării gunoiului din Chișinău?

7 iun. 2017,, 10:20   Capitala
4571 1

„Nu exclud că în spatele blocajului evacuării gunoiului din Chişinău ar fi «o mînă liberală», care, chipurile, trebuie să dea de înţeles chişinăuienilor că asta nu s-ar fi întîmplat dacă Chirtoacă nu ar fi fost reţinut de procurorii în privinţa cercetării penale”, scrie Mihai Conțiu în „Moldova Suverană”.

„În cazul Chişinăului, însă, gunoiul a fost politizat, evacuarea lui ajungînd să fie şantaj juridic pentru ca primarul, încă, Chirtoacă să fie scos de sub urmărire penală spre a scoate din Chişinău o putoare pe care nu a fost capabil să o evacueze în ultimii 10 ani”, mai scrie Conțiu.

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, rămîne în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată marți, 6 iunie, de magistraţii Curţii de Apel, care au respins recursul avocaţilor edilului. Potrivit avocatei primarului general, Chirtoacă este nevinovat, iar acuzaţiile care i se aduc sînt nefondate. Amintim că, în data de 26 mai, primarul Capitalei a primit 30 de zile de arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată. Acesta riscă pînă la șapte ani de pușcărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?