Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

"Cadoul" pentru PL a ajuns la sediul PSRM (VIDEO)

5 iun. 2017,, 12:09   Politică
3659 1

După patru zile în care gunoiul din capitală nu mai este evacuat, politicienii au decis să se joace cu deșeurile menajere.

Astfel, după ce s-au trezit dis-de-dimineață cu zeci de saci cu gunoi în fața sediului, liberalii au decis să-l ducă la sediul Partidului Socialiștilor.

„Dăm Dodonului ce este al Dodonului”, a scris pe o rețea de socializare purtătorul de cuvînt al liberalilor, Ionel Pușcaș.

UNIMEDIA menționează că de patru zile gunoiul din capitală nu este evacuat, iar tomberoanele s-au umplut la maximum.

Ieri Guvernul s-a apucat să rezolve problema nesalubrizării orașului Chișinău și a convocat o ședință operativă, în care a fost chemat la raport Nistor Grozavu. Într-un final, soluția a fost găsită. A fost creat un grup de lucru care "să analizeze minuţios situaţia creată şi să vină cît mai curînd posibil cu propuneri raţionale, cu soluţii concrete şi condiţii în care acestea pot fi realizate în timp util.

Astăzi, socialistul Ion Ceban a anunțat că responsabil de nesalubrizarea orașului Chișinău se face Partidul Liberal și l-a îndemnat pe președintele liberalilor, Mihai Ghimpu, „să-și ia gunoiul din Primărie și din oraș”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?