X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Șoferii ”luați la ochi” de poliția capitalei (VIDEO)

2 iun. 2017,, 15:30   Capitala
2788 0

Doar pe parcursul zilei de joi, în urma producerii a patru accidente rutiere, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale doar în Chișinău.

În acest sens accidentele rutiere au intrat în vizorul Poliţiei Capitalei, iar șoferii sînt atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie, notează NOI.md

Conform informaţiilor constatate, primul accident a avut loc dimineaţa în jurul orei 06.00, pe strada Munceşti, cînd un automobil s-a tamponat într-un pilon electric. În urma impactului au avut de suferit şoferul de 21 ani şi pasagera de 32 ani, ambii originari din raionul Căuşeni.

Al doilea accident s-a produs în jurul orei 14.20, pe strada Ismail. Un automobil condus de un bărbat de 34 ani, a tamponat un pieton care traversa carosabilul neregulamentar. Bărbatul, în vîrstă de 62 ani, s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportat la spital.

Al treilea accident rutier s-a produs în jurul orei 19.30, pe strada Natalia Gheorghiu. Un şofer de 37 ani, conducînd automobilul s-a tamponat într-o poartă din metal, în urma căruia s-a ales cu leziuni în regiunea feţei.

Iar în jurul orei 21.00, pe strada Burebista din or. Durleşti, un biciclist în vîrstă de 17 ani a tamponat un bărbat de 52 ani, în timp ce traversa neregulamentar. Victima s-a ales cu fracturi la degetele mîinii stîngi.

În dependenţă de gravitatea leziunilor corporale provocate victimelor, şoferii riscă să fie cercetaţi penal.

Doar în 24 de ore, au fost înregistrate aproape 40 de accidente rutiere soldate cu pagube material. 13 şoferi șoferi au fost sancționați cu aplicarea amenzilor în mărime de la 900 lei pînă la 1 500 lei şi aplicate puncte de penalizare total – 65.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?