Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin i-a mulţumit premierului Indiei

2 iun. 2017,, 02:30   Externe
3220 1

Narendra Modi a menţionat că el consideră foarte important, ca politicienii să aibă legătură cu apărarea propriei Patrii.

În cadrul vizitei sale oficiale în Rusia, Primul ministru al Indiei, Narendra Modi, a prevăzut în agenda sa timp pentru a vizita Cimitirul „Piskaryovsky” din Sankt-Petersburg. Acolo politicianul a omagiat memoria apărătorilor Leningradului în anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei şi a locuitorilor lui, care n-au supraveţuit blocadei. Modi a vizitat şi mormîntul fratelui mai mare al lui Vladimir Putin.

Astăzi dimineaţa eu am vizitat Cimitirul „Piskaryovsky”... Eu am văzut acolo mormintele tuturor acelora, care şi-au sacrificat viaţa, am văzut mormîntul fratelui dumneavoastră mai mare. Eu cunosc istoria familiei dumneavoastră, care, de asemenea, a fost legată de blocada Leningradului, de faptul, cum aţi apărat Leningradul, şi eu cred că este foarte important, ca politicienii să aibă tangenţe în apărarea propriei Patrii, a spus mai tîrziu Modi în timpul întîlnirii cu Putin.

În context, liderul rus i-a adus mulţumiri lui Narendra Modi pentru vizitarea Cimitirului „Piskaryovsky”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?