X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Reacția lui Bucătaru la retragerea sprijinului politic din partea PL

1 iun. 2017,, 10:14   Politică
3729 2

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Sergiu Bucătaru anunță că nu a fost informat de reprezentanții Partidului Liberal despre ședința Biroului permanent al formațiunii la care s-a decis retragerea sprijinului politic acordat la numirea sa în funcție.

Mai mult ca atît, demnitarul anunță că își va continua activitatea atîta timp cît se va afla în funcție, notează deschide.md, citat de NOI.md.

Solicitat de reporterul Deschide.md, Sergiu Bucătaru a declarat că a aflat din presă despre decizia PL.

„Cunosc din sursele mass-media. Nu am fost informat despre convocarea Biroului permanent la care urma să se discute acest subiect. Cred că trebuie de pornit de la faptul că eu nu sînt membru de partid. Eu nu am carnet de membru. Am fost propus în funcție de ministrul Chirinciuc în calitate de persoană tehnică. Nu știu în ce măsură pot comenta această decizie. E dreptul PL de a acorda sau de a retrage sprijinul politic. Nu-mi rămîne decît să muncesc în continuare atîta timp cît voi fi în această funcție, conform atribuțiilor de serviciu”, a menționat viceministrul.

Amintim că astăzi Biroul Permanent al Partidului Liberal a retras sprijinul politic acordat viceprimarului municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, viceministrului Transporturilor, Sergiu Bucătaru, și viceministrului Educației, Elena Cernei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?