X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Percheziții la un magazin angro de la Ciocana

30 mai. 2017,, 17:40   Societate
5479 0

Oamenii legii au ridicat 470 de mii de lei de la sediul unei firme, specializată în comercializarea produselor angro, în cadrul unor percheziții.


Administratorii companiei sunt suspectați de încasarea sumelor de bani impunătoare fără a fi reflectate corespunzător în evidenţele contabilităţii. În acest context fiind pricinuit prejudiciu bugetului de stat în proporţii deosebit de mare.


Astfel, banii depistați de oamenii legii, inclusiv ascunși în pungi de plastic și hârtie, ar fi fost obţinuţi în urma vânzărilor şi neînregistraţi corespunzător.

De asemenea, polițiștii au depistat înscrisuri de ciornă care ar confirma tranzacţiile de bani fictive, tehnică de calcul, telefoane mobile, precum şi alte probe ce ar demonstra vinovăţia acestora în instanţa de judecată.

Bănuiţii s-au dovedit a fi o femeie de 51 ani şi doi bărbați cu vârstele de 26 ani şi respectiv 27 ani.

Ca rezultat al materialului probatoriu acumulat persoanele au fost reţinute pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani.

Acţiunile speciale de investigaţii şi de urmărire penală continuă în vederea identificării eventualilor complici şi stabilire a tuturor circumstanţelor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?