X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Afacere ilegală zădărnicită de polițiști (VIDEO)

29 mai. 2017,, 10:57   Capitala
8308 0

Polițiștii au descins la sediul a două companii care practicau ilegal jocuri de noroc, notează NOI.md.

Într-un local au fost surprinşi în flagrant peste 23 de jucători şi 10 persoane angajate ilegal, care prestau servicii de organizare a turneelor de poker sportiv şi contra plată. De aici poliţiştii au depistat şi ridicat 8 mese de joc, 22 447 fise de poker, 6 televizoare, precum şi purtători electronici de stocare a informaţiilor. Taxele percepute de la jucători variau de la 100 pînă la 500 de lei, precum şi comercializarea separată a fiselor la dorinţa fiecărui client la diferite preţuri.

Iar în al doilea local au fost depistaţi 10 jucători şi 3 angajaţi. Poliţiştii au ridicat 3 mese de joc, bani în sumă de 6850 de lei, obţinuţi în urma partidelor de joc, pecum şi fise de poker. Aici clienţii achitau bani în sumă de 1000 de lei, pentru a participa la partidele de joc.

Prin urmare, activităţile au fost sistate, iar încăperile special amenajate - sigilate conform procedurii, fiind depistate şi baruri destinate deservirii clienţilor cu băuturi alcoolice, articole din tutun şi băuturi răcoritoare, activînd în lipsa actelor necesare. În această ordine de idei, factorii de decizie din cadrul întreprinderilor nu aveau dreptul de a organiza jocuri de noroc în lipsa licenţei corespunzătoare şi riscă amenzi în mărime de la 27 000 la 47 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 200 de ore.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?