X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Melania a acceptat să-l ia de mână pe Donald Trump (VIDEO)

27 mai. 2017,, 05:04   Externe
8910 4

Melania Trump nu a mai evitat șă-și țină soțul de mînă, joi seară, după ce au aterizat în Sicilia.

După mai multe încercări eșuate, președintele american și prima doamnă s-au ținut de mînă, cînd aceștia au ajuns în Sicilia, la ieșirea din aeronavă.

Filmările din ultima săptămînă cu cei doi au stîrnit multe comentarii legate de relația cuplului, după ce Melania a evitat să-l ia de mînă pe Donald Trump.




Relația dintre președintele SUA Donald Trump și soția sa, Melania, a fost subiectul multor dezbateri legate mai ales de comportamentul bizar dintre cei doi.

Iar aceste gesturi ale primei doamne a SUA au reaprins speculațiile celor care spun că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia cuplului prezidențial.

Președintele american se află în Sicilia pentru a participa la summit-ul liderilor G7. Donald Trump se va axa pe patru chestiuni pe care noua administrație de la Washington le consideră fundamentale, respectiv terorismul, imigrația, comerțul și Acordul de la Paris privind schimbările climatice, a anunțat vineri consilierul economic principal al Casei Albe, Gary Cohn.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?