Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Întîlnirile de creație continuă pentru moldovenii din Rusia (FOTO)

26 mai. 2017,, 13:10   Societate
1981 0

Recent, la inițiativa organizației autonome non-profit Centrul pentru Protecția Drepturilor Migranților „Activistul pentru Drepturile Omului” („Правозащитник”), Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a organizat o întîlnire de creație a poetei Radmila Popovici, membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, cu colectivul Ambasadei și reprezentanții diasporei moldovenești din orașul Moscova.

Ambasadorul Andrei Neguța i-a mulțumit poetei pentru vizita întreprinsă la Moscova, menționînd că asemenea întîlniri sînt binevenite și contribuie la susținerea și promovarea culturii moldovenești, precum și la consolidarea legăturilor dintre concetățenii plecați peste hotare și țara de baștină.

În cadrul evenimentului, Radmila Popovici a avut prilejul să aducă la cunoștința publicului creația sa, printr-un recital și lecturi din texte scrise în diverse etape ale vieții, prezentînd, totodată, cărțile publicate în Republica Moldova și România. De asemenea, ea a dialogat activ cu cei prezenți, fiind deschisă pentru toate întrebările, astfel creîndu-se o atmosferă caldă și prietenoasă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?