X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Referendumul anti-Chirtoacă, susținut de mișcarea Voievod: „A ajuns cuțitul la os” (VIDEO)

25 mai. 2017,, 08:10   Politică
7025 2

Situația dezastruoasă în care se află astăzi municipiul Chișinău nu mai poate fi tolerată, unica soluție este referendumul, a declarat președintele Mișcării de Tineret „Voievod”, Nicolae Pascaru, în cadrul unui interviu pentru NOI.md.

El a îndemnat chișinăuienii să se alăture demersului cu privire la demiterea lui Dorin Chirtoacă și a echipei sale. În opinia lui, actualul primar este cel mai incompetent primar din cîte a avut municipiul.

„Chișinăul a ajuns într-o situație dezastruoasă. Chemăm organizațiile nonguvernamentale, cele de tineret, cele preocupate de proiect sociale să se implice. Vedem ce se întîmplă în Chișinău: defrișări de arbori, reducerea zonelor de agrement pentru copii, micșorarea parcurilor, apariția a tot mai multe benzinării. Sînt mai multe lucruri neprogramate în acest oraș. Chirtoacă nu și-a onorat obligațiunile, este cel mai rău primar din toate timpurile. Noi vom pleda să fie efectuate schimbări, această situație nu mai trebuie tolerată”, a relatat activistul civic.

Potrivit lui Nicolae Pascaru, Primăria trebuie condusă de o echipă de oameni profesioniști, care să se ocupe de gestionarea treburilor capitalei, și nu de politică, cum se întîmplă în prezent.

„Avem nevoie de niște oameni gospodari, de tehnocrați care să vină cu proiecte noi, cu un management corect. Ceea ce face actuala conducere a Primăriei este în mare parte corupție. Avem nevoie de un referendum, ne-a ajuns cuțitul la os. Este important ca fiecare locuitor al capitalei să înțeleagă că orașul nu va mai rezista încă trei ani cu un asemenea primar, se va distruge complet. Chemăm toți oamenii să participe la acest exercițiu democratic”, a subliniat președintele Mișcării „Voievod”.


Menționăm că timp de 12 zile grupul de inițiativă a reușit să colecteze aproximativ 48 de mii de semnături în susținerea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă. În total, pentru ca plebiscitului să poată avea loc sînt necesare 64.411 semnături.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?