X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În SUA a aterizat de urgență un avion cu stewardese fără cunoștință

24 mai. 2017,, 22:00   Externe
5158 0

Un avion al Companiei aeriene britanice „Thomson Airways” a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență în SUA, după ce două însoțitoare de zbor și-au pierdut cunoștința.


Acest lucru a fost relatat de ziarul The Sun.
Potrivit ziarului, incidentul a avut loc duminică, 21 mai. Aeronava cu 345 de pasageri la bord a plecat din orașul american Orlando, Florida, spre Bristol (Marea Britanie).

Cu ceva timp după decolare două stewardese și-au pierdut cunoștința, iar pilotul și cîțiva pasageri s-au simțit rău. Potrivit datelor preliminare, starea lor ar fi cauzată de un gaz toxic.

Ca urmare, avionul a revenit pe aeroportul de la care a plecat. Pentru a normaliza respirația medicii au aplicat măști de oxigen însoțitoarelor de zbor care și-au pierdut conștiință, precum și pilotului și celor 14 pasageri. În plus, cinci persoane au fost transportate la spital pentru investigații.

Toți ceilalți turiști au fost cazați la hotel. A doua zi ei au zburat la Bristol. Thomson Airways a inițiat cercetarea incidentului. Cauzele exacte ale incidentului deocamdată sînt necunoscute.
În octombrie 2016 aeronava companiei britanice British Airways a fost nevoită să aterizeze în Canada, din cauza fumului la bord. Ca urmare, au avut de suferit 25 de persoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?