X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Gestul surprinzător al Melaniei Trump în Israel (VIDEO)

24 mai. 2017,, 02:00   Externe
11154 2

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi soţia sa, Sara, au întins covorul roşu pentru cuplul prezidenţial american pe aeroportul internaţional Ben Gurion, luni dimineaţă, dar un gest anume pare să fi surprins internauţii: Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a refuzat să-l ţină de mînă pe preşedintele Donald Trump.

În timp ce cuplul Trump şi Netanyahu mergeau pe covorul roşu, după ceremonia formală de primire şi cîteva amabilităţi schimbate, imaginile îl surprind pe Donald Trump încercînd să îi ia mîna soţiei sale, Melania. Aceasta îi respinge brusc gestul lui Trump, plesnindu-i mîna.

În mai multe videoclipuri din mediul online poate fi observat momentul ciudat.

Reprezentanţii Casei Albe nu au răspuns solicitării CNN de a comenta şi a contextualiza momentul, dar videoclipul a ajuns viral.

"Jenant", a scris publicaţia israeliană Haaretz pe contul său de Twitter cu un videoclip în ralanti care surprinde momentul. Mesajul a fost distribuit de peste 30.000 de ori.

Soţii Trump s-au ţinut de multe ori de mînă în timpul călătoriilor din această săptămînă, chiar şi în Arabia Saudită, cînd au intrat la Centrul Global pentru Combaterea Ideologiei Extremiste.

După gestul surprinzător, cei doi au sosit la Biserica Sfîntului Mormînt ţinîndu-se de mînă.

Este neclar ce a provocat gestul Melaniei Trump. Poate că Prima Doamnă nu a dorit să încalce protocolul, din moment ce cuplul israelian nu se ţinea de mînă la acel moment.

Dacă a fost un gest cu intenţie, nu este pentru prima oară cînd Melania Trump a utilizat limbajul corporal pentru a-l dirija pe soţul său. Ea i-a sugerat amabil lui Trump să îşi pună mîna pe piept cînd se cînta imnul naţional în timpul unui eveniment de Paşti, ce a avut loc la Casa Albă.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?