Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

4 fapte necunoscute despre Emmelie de Forest, cîștigătoarea Eurovision 2013

20 mai. 2013,, 02:50   Showbiz
7777 1
Foto: mail.ru
Duminică, 19 mai, cîntăreața daneză de 20 de ani, Emmelie de Forest a ocupat primul loc la concursul Eurovision Song Contest 2013. Iată 4 fapte necunoscute din biografia lui Emmelie de Forest.

1. Cu puțin timp înainte de Eurovision 2013 Emmelie de Forest a început să afirme că ar fi stră-stră-nepoata Reginei Victoria a Marii Britanii. Curînd înșelăciunea a fost descoperită, dar o astfel de publicitate a făcut-o cunoscută în întreaga Danemarcă.

Apropo, tatăl ei, la rîndul său, a pretins că ar fi fiul nelegitim al politicianului britanic Arnold de Forest. Deocamdată această informație nu a fost negată în mod oficial. Dar nici confirmată.

2. Faptul că pe scena de la Eurovision 2013 Emmelie a apărut desculță, nu a fost pentru prima dată. Lipsa aproape constantă a pantofilor a devenit în Danemarca semnul distinctiv al cîntăreței.

"Eu prefer să cînt fără tocuri înalte. Mă face să fiu mai aproape de pămînt și îmi oferă un plus de relaxare"- spune de Forest.

3. Piesa "Only Teradrops" ("Doar lacrimi") este pentru Emmelie de Forest mai mult decît un număr concertistic. Potrivit cîntăreței, ea s-a îndrăgostit de piesa scrisă de Lisa Keybbl, de la primele note, iar versurile corelează cu spiritul ei fin și percepția deosebit de sensibilă a lumii.

4. « Only Teardrops » - este unica piesă de pe albumul de debut al Emmelie de Forest, care nu poartă semnătura ei. Pentru opt din cele 10 piese (cu excepția uverturii și remixului) ale albumului omonim, Emmelie Forest a scris textele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?