Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cu ce se ocupă Miss USA 2017 (VIDEO)

15 mai. 2017,, 12:50   Externe
2181 0

Kara McCullough, reprezentanta districtului american Columbia, a castigat duminica seara editia din acest an a competitiei Miss USA.

A fost pentru al doilea an consecutiv cand o concurenta din capitala americana a castigat acest concurs de frumusete, organizat la Mandalay Bay Convention Center in Las Vegas, informeaza Reuters.

Kara McCullough, in varsta de 25 de ani, are o diploma universitara in chimie si lucreaza pentru U.S. Nuclear Regulatory Commission.

Dintre celelalte 50 de reprezentante ale statelor americane, pe locul al doilea s-a clasat Chhavi Verg, originara din New Jersey. Locul al treilea a fost ocupat de Meredith Gould, reprezentanta statului Minnesota.

Calificata intre primele trei concurente din finala concursului, Kara McCullough a primit o intrebare referitoare la dreptul de a detine o asigurare medicala. Ea a spus ca o asigurare medicala la un pret convenabil reprezinta ”un privilegiu pentru persoanele care au locuri de munca”.

Kara McCullough a fost criticata si pentru faptul ca a spus ca nu se considera o feminista, preferand termenul de ”egalitarista”. ”Noi, femeile, sîntem la fel de egale cu barbatii, in special in privinta locurilor de munca”, a spus ea.

In 2016, concursul Miss USA a fost castigat de Deshauna Barber, reprezentanta districtului Columbia. Kate McCullough va reprezenta Statele Unite la editia din acest an a concursului de frumusete Miss Universe.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?