X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Șoferii sînt îndemnați să evite centrul capitalei

14 mai. 2017,, 09:30   Capitala
5622 2

Șoferii sînt îndemnați să evite duminică zona centrală a capitalei. Îndemnul vine în contextul mai multor evenimente planificate pentru această zi.

Transportul public va fi redirecționat de bulevardul central, în funcție de necesitate, iar în Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” va fi amenejată o parcare, transmite IPN.

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Gavcaliuc, a declarat într-o conferință de presă că în Piața Marii Adunări Națonale, începînd cu ora 11.00, va avea loc Ziua Recrutului.

Un grup de părinți a anunțat organizarea, începînd cu ora 10.00, a unui protest în fața Ministerului Educației (clădirea Guvernului, din str. G. Bănulescu-Bodoni) împotriva vacanței de 40 de zile în grădinițe. O altă acțiune de protest va avea loc, începînd cu ora 12.00, în fața Parlamentului, împotriva schimbării sistemului electoral.

Oamenii legii recomandă persoanelor care nu planifică să participe la aceste evenimente să evite zonele aglomerate din centrul orașului. Este interzis persoanelor să se prezinte la manifestații cu arme sau în stare de ebrietate. De asemenea, persoanelor care se prezintă la evenimente cu minori li se cere să dea dovadă maximă prudență. Organizatorii evenimentelor sînt îndemnați să denunțe eventuali provocători sau persoane în stare de ebrietate.

În caz de situații incerte sau situații excepționale, persoanele sînt îndemnate să apeleze: 902 sau 112.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?