X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Zaharova a calificat drept rușine declarațiile mass-mediei americane

13 mai. 2017,, 18:00   Societate
6027 1

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a calificat drept „rușine totală”afirmațiilepostului de televiziune CNN și cele ale ziarului Washington Post precum că Rusia ar fi păcălit SUA în timpul fotografierii întrevederiișefului MAE al FR, Serghei Lavrov, și președintele american, Donald Trump, iar fotograful rus a putut introduce dispozitive de interceptareînCasa Albă. Ea a postat acest lucru pe Facebook.

„CNN, cu „propriile surse anonime de la Casa Albă”, Washington Post cu declarația că„delegația rusă ar putea aduce echipamentul de spionaj în Casa Albă” - ce rușine!», a menționat ea.

Zaharova a reamintit că postul de televiziune CNN a lansat un material cu referire la „sursele sale din Casa Albă”, potrivit căruia Rusia ar fi înșelat Washingtonul, prin publicarea fotografiilor din Biroul Oval în timpul întrevederii întreLavrov și Trump. Cu toate acestea, primul vicesecretar de presă al Casei Albe, Sarah HuckabeeSanders, a declarat că protocolul de fotografiere a fost respectat. „Așa cum era de așteptat, CNN din nou a fost prins cu minciuna”, a subliniat ea.

„Este inutil să se citeze CNN, acesta în mod constant inventează „știri” și le răspîndește, dîndu-le drept senzaționale. Ei nu au nici o „sursă” serioasă în Casa Albă și nici nu pot avea, deoarece ei nu sînt luați în serios”,s-a adresat purtătorul de cuvîntal MAE rus jurnaliștilor, care au citat informațiile CNN.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?