Unde se poate semna astăzi pentru demiterea lui Chirtoacă

Unde se poate semna astăzi pentru demiterea lui Chirtoacă

O agitație și entuziasm incredibil în rîndul locuitorilor municipiului Chișinăului a stîrnit instalarea cortului pentru colectarea semnăturilor în sprijinul unui referendum privind demisia primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, relatează Actualitati.md.

Începînd cu 11 mai, în sectoarele orașului vor fi instalate zeci de corturi în care cetățenii vor putea să semneze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă. Doritorii de a-și lăsa semnătura în acest scop trebuie să aibă asupra sa buletin de identitate cu viza de reședință în municipiul Chișinău.

Pe lîngă aceasta, deja la finele acestei săptămîni membrii grupului de inițiativă pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă, avînd listele pentru colectarea semnăturilor, vor vizita blocurile de locuit unde, pe lîngă colectarea semnăturilor pentru demiterea lui Chirtoacă și discuțiile cu cetățenii, vor documenta problemele fiecărei curți din municipiul Chișinău.

CENTRU (TELECENTRU)
- bd. Ștefan cel Mare și Sfînt colț cu str. Armenească
- Oficiul Poștal Centru (vizavi de Primărie)
- Piața UNO
- Piața Dokuceaev
- str. Miorița, mag. Linella
 
RÎȘCANI
- str. Tudor Vladimirescu, 14
- intersecția str. Alecu Russo / str. Bogdan Voievod
- Parcul Afganilor
- intersecția str. Matei Basarab / bd. Moscovei
 
BOTANICA
- mag. 1000 de mărunțișuri
- str. Sarmisegetuza, vizavi de piață
- mag. Varna
- McDonalds
- bd. Cuza-Vodă / str. Independenței
 
BUIUCANI
- str. Deleanu colț cu str. Alba-Iulia
- Flacăra
- Patria Loteanu (centru)
 
CIOCANA
- str. Sadoveanu / str. Russo (stația)
- str. Al. Russo
- mag. Green Hills
- aleea de pe bd. Mircea cel Bătrîn
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Ion 14 mai. 19:46

Dorin, te rog să nu te superi pe mine, dar mie mi se crează impresia, că tu ori cu totul eşti prostuţ, ori nu vezi ce se face împrejurul tău. Tu ce nu vezi, că absoluta majoritate a chişinăuienilor rid de tine ca de un clown neîmplinit, îşi şterg picioarele de tine ca de o cîrpă, care demult trebuia aruncată la gunoi? Trezeşte-te Dorin. Eu sincer să-ţi spun: mie îmi este milă de tine. Tu eşi tînăr şi totui e înainte. Tu doar nu te-ai cununat la biserică cu primăria. Laso dracului. Viaţa nu este chiar aşa de lungă. Cînd o să te trezeşti o să fie deacu tîrziu. Deşteaptă-te, Dorine! Spune-i lui moşu Mihail din Chişinău şi celor de la Bucureşti, că „finita la comedia”. Eu apreciezi, la justa valoare, potenţialul tău intelectual şi cred, ba mai mult, sînt convins că tu eşti capabil să-ţi fortifici puterile şi în alte domenii, decît cele de primar.
Cu sincer şi profund respect. Ion

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load