X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Alain Delon face un anunț trist

13 mai. 2013,, 23:25   Showbiz
21582 4
Foto: zimbio.com
Fanii actorului Alain Delon au primit azi o veste tristă: la 77 de ani, actorul este într-o stare de sănătate precară şi, potrivit propriilor declaraţii, se gîndeşte să se sinucidă.

Actorul francez Alain Delon a mărturisit recent că în ultimii ani s-a gîndit de mai multe ori la sinucidere, relatează publicaţia Obsession.
Potrivit presei, starea de spirit a artistului în vîrstă de 77 de ani s-a degradat treptat încă din anul 2004, cînd a fost spitalizat din cauza aritmiei cardiace.

„O parte din mine, cea care a fost întotdeauna mai sensibilă, suferă: inima”, a spus acesta făcînd referire la boala de care suferă. „Este vorba despre un ansamblu de lucruri. O anumită oboseală, trecerea timpului, prietenii pierduţi, vîrsta pe care o am, dispersarea familiei...”, şi-a motivat el tristeţea.

În plus, Alain Delon a arătat că despărţirea de soţia lui Rosalie, cea împreună cu care are doi copii, a reprezentat un moment extrem de dificil în viaţa lui.

„Această ruptură m-a zdrobit (...)”, a mărturisit actorul. „Ideea că pot petrece doar un weekend din două cu copiii mei, mă omoară! (...) Deci, nu Îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă ziua morţii mele”, a mai spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?