Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Situația de la frontiera de stat din ultimele 24 de ore

1 mai. 2017,, 15:00   Societate
4281 0

Angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat o serie de acțiuni ilegale, notează NOI.md

Potriuvit datelor prezentate , 14 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, totodată a fost înregitrată o tentative de trecere a frontier de stat cu documente falsificate.

Șase cetățeni străini au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, iar alții șase au prezentat viniete nevalabile;

La fel în ultimele 24 de ore, 15 conducători auto au încălcat regulile de transportare a călătorilor, dar și de exploatare a vehiculelor, iar două persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute la frontieră, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale;

Un cetățean al R. Moldova a primit refuz de intrare în Uniunea Europeană, iar un conațional a fost deportat din UE.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constitui 57 016 traversări persoane, dintre care 29 730 înregistrate pe sensul de ieșire din R. Moldova. Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF ”Leușeni” - 8 472 traversări persoane, PTF ”Otaci”- 8 496 traversări persoane și PTF ”Aeroportul Internațional Chișinău” - 7 883 traversări persoane.

În contextul minivacanței de 1 Mai, dar și 9 MAI, Poliția de Frontieră va continua să întreprindă acțiuni suplimentare de lucru menite să fluidizeze traficul, să reducă timpii de așteptare la controlul de frontieră și să evite formarea rîndurilor de persoane şi mijloace de transport în punctele de trecere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?