X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Magazinul prințului Charles, victimă a dificultăților economice ale Britaniei

10 mai. 2013,, 11:08   Showbiz
2884 0
Foto: ridus.ru
Magazinul prințului Charles al Marii Britanii, în care se vindeau legume ecologice, a devenit victimă a recesiunii – din cauza dificultăților economiei Regatului Unit, membrul familiei regale s-a văzut nevoit să închidă unitatea comercială, raportează Reuters.

Legumele de la ferma Majestății Sale se vindeau la un preț mai mare decît al concurenților. Și după ce a eșuat încercarea de a scoate profit, magazinul The Veg Shed din Gloucestershire, nu departe de reședință, a trebuit să fie închis. Ce-i drept, o cutie de legume ecologice cu brandul prințului încă poate fi achiziționată pe internet.

În acest mod proprietarul magazinului a răspuns la tendințele actuale – clienții preferă acum să facă cumpărături de la distanță.

Prințul Charles a început să se ocupe cu agricultura în 1986. Magazinul său a existat timp de aproximativ opt ani. The Veg Shed a fost cunoscut prin faptul că proprietarul vindea legume și fructe de formă neregulată, care, probabil, ar fi fost rebutate la un supermarket obișnuit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?