Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Un cîntec de leagăn dedicat micuțului lui Kate Middleton

10 mai. 2013,, 10:04   Showbiz
3225 0
Foto: print.mail.com
Deşi încă nu a apărut pe lume, micuţul lui Kate Middleton şi al prinţului William are deja un cîntec de leagăn compus în exclusivitate pentru el. Un astfel de cadou a fost făcut familiei regale britanice de către compozitorul Paul Mealor, iar piesa “Sleep on” va fi interpretată de marea cîntăreaţă de muzică clasică Hayley Westenra. “După ce am scris muzica pentru nunta regală (este vorba de piesa „Ubi Caritas”, care a răsunat la nunta prinţului William şi Kate pe 29 aprilie 2011 – n.r.), am considerat inevitabil pasul de a crea un acompaniament muzical pentru următoarea etapă din viaţa acestui cuplu”, a spus compozitorul citat de The Daily Mail.

“Împreună cu Paul am lucrat la piesa “Sleep On” înregistrată cu acest minunat prilej din viaţa lui William şi Kate, pe care toţi vom avea ocazia sa-l sărbătorim”, a anunţat cîntăreaţa.

În plus, prinţul şi minunata lui soţie vor avea de ales din plin melodia potrivită pentru micuţul lor: Hayley Westenra a inclus piesa “Sleep On” în noul său album cu cîntece de leagăn “Hushabye”, care va fi lansat în iunie curent. Copia albumului va fi trimisă în calitate de cadou ducelui şi ducesei de Cambridge.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?