Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Oleg Cernei către Primăria Chișinău: Să trecem de la vorbe la fapte

9 mai. 2013,, 13:21   Societate
4112 1
Foto: moldova.org
Primăria Chișinău se face vinovată de faptul că astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei este sărbătorită Ziua Victoriei și nu cea a Europei. Declarația aparține consilierului municipal, Oleg Cernei și a fost făcută publică pe un site de socializare, relatează NOI.md.

”Funcționarii Primăriei Chișinău se fac responsabili de situația critică și jenantă privind evenimentul de 9 mai - Ziua Europei, care a fost aprobată ca acțiune, finanțată din bugetul municipal și ca locație Piața Marii Adunari Naţionale! Să nu căutăm dușmani în altă parte și să trecem de la vorbe la fapte...”, a subliniat edilul.

Aminitim că astăzi, de 9 mai, în PMAN se desfășoară un concert de amploare organizat de către Ambasada Rusiei la Chișinău. Evenimentul a trezit mari nemulțumiri în rîndul unioniștilor, care pentru a treia zi consecutiv protestează împotriva organizări acestuia în piață.

Primăria Municipală susține că nu poate interzice acest concert, întrucît legislația în vigoare nu prevede acest lucru. De asemenea, primarul de Chișinău anunța în ultima săptămînă că de la anul viitor în capitală, Ziua Victoriei și cea a Europei urmează să se desfășoare concomitent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?