X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Vladislav Finaghin nu a demisionat, el pur și simplu... a dispărut

7 mai. 2013,, 18:34   Societate
5957 0
Foto: dniester.ru
Șeful serviciilor de securitate, Vladislav Finaghin, nu a demisionat. El pur și simplu a dispărut, scrie portalul de știri dniester.ru.

Potrivit surselor din Ucraina, Vladislav Finaghin nu se află în regiune. Informația cu privire la eliberarea din funcție a șefului KGB-ului a fost infirmată de Evghenii Șevciuk pe Facebook. Totodată, liderul de la Tiraspol a refuzat să răspundă la o serie de întrebări cu privire la locul aflării lui Finaghin.

Evghenii Șevciuk nu a negat faptul că KGB-ul planifică o serie de operațiuni speciale în afara regiunii transnistrene, inclusiv răpirea oponenților politici ai regimului actual, precizează sursa.

Obișnuiți cu disparițiile periodice și neașteptate al oficialilor de la Tiraspol, experții din regiune au ajuns la concluzia că șeful KGB-ului ar fi putut pleca în vacanță.

Este cunoscut faptul că „elita" transnistreană, inclusiv liderul regiunii, zboară periodic în vacanță spre Emiratele Arabe Unite. Potrivit sursei, aceștia și-ar permite vacanțe de lux. Anterior, au existat informații cu privire la venitul acestora - salarii „în plic” de la 200 pînă la 5.000 de dolari lunar.

Reamintim că, ieri, în presa transnistreană au apărut informații precum că șeful serviciilor de securitate de la Tiraspol, Vladislav Finaghin, a demisionat. Șeful interimar al KGB-ului a devenit adjunctul acestuia, Nicolae Strucikov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?