Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Lupu criticat de Voronin: Nu a corespuns nicio zi funcţiei de preşedinte al parlamentului

7 mai. 2013,, 13:34   Politică
3965 0
Foto: mediafax.ro
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că Parlamentul a făcut un pas corect atunci cînd a votat pentru demiterea liderului PD, Marian Lupu, din funcția de spicher. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PCRM a spus că o mare vină o poartă PCRM, care l-a desemnat spicher pe Marian Lupu atunci cînd acesta era membru PCRM, relatează NOI.md.

“Eu cred că a fost o mișcare incorectă alegerea lui în această funcție. Aici este un păcat mare pe conștiința noastră, a PCRM și a mea personală. Lupu, niciodată, nicio zi, nu a corespuns funcției de președinte al parlamentului. Într-o măsură oarecare, și rolul spicherului de a conecta și a deconecta microfonul el l-a învățat cu greu. Spicherul nu trebuie să facă comentarii pe seama deputaților care ies la microfon. Eu așteptam că, mai devreme sau mai tîrziu, în acest om ceva se va trezi”, a opinat Voronin.

Liderul PCRM a mai spus că cei care ajung ușor în funcții de răspundere nu prețuiesc puterea pe care o dețin.

Marian Lupu a fost demis din funcția de președinte al parlamentului pe 25 aprilie. Atunci, Marian Lupu a spus că demiterea sa este o foaie de parcurs elaborată de PCRM și PLDM, care are drept scop generarea alegerilor anticipate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?