X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Regina Elisabeta a II-a a angajat o persoană care să-i poarte pantofii

14 apr. 2017,, 01:00   Externe
3269 0

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi angajat o persoană care să îi poatre pantofii pentru a se asigura că nu are parte de vreo problemă atunci cînd este nevoită să se deplaseze, relatează standard.co.uk.

O pereche nouă de pantofi poate provoca răni celui care o poartă la început, însă Regina Marii Britanii a găsit o modalitate inedită pentru a se asigura că acest lucru nu i se întîmplă și ei.

Potrivit presei britanice, printre angajații Casei Regale britanice se numără și o persoană care îi poartă pantofii suveranei, pînă cînd aceștia devin suficienți de confortabili pentru a fi purtați de regină.

Stewart Parvin, care se ocupă de garderoba reginei Elisabeta a II-a de11 ani, a scos la iveală că persoana care încalță pantofii suveranei poartă o pereche de șosete din bumbac pînă la gleznă și umblă cu ei doar prin zonele din Palat unde sînt covoare.

“Pantofii trebuie să fie imediat confortabili…. Îi pune pe cineva să-i poarte. Regina nu poate niciodată să spună “Nu mă simt confortabil. Nu mai pot să merg”, a afirmat Stewart Parvin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?