Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova vin oameni de afaceri din Monaco

10 apr. 2017,, 15:15   Economie
1923 0

Forumul oamenilor de afaceri din Republica Moldova şi Monaco va avea loc la Chişinău pe data de 4 mai. Acest eveniment este pregătit de Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) cu prilejul vizitei în Moldova a prinţului de Monaco Albert al II-lea, comunică NOI.md.

Potrivit comunicatului MIEPO, scopul forumului de afaceri este de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Moldova și Monaco, pentru a valorifica relațiile comercial-economice dintre ambele părți.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate potențialul climatului de afaceri autohton, oportunitățile sectorului agroalimentar și IT, sistemul bancar, precum și situația economică a ţării.

Delegația de afaceri monegască acoperă sectoarele economice: bănci și servicii financiare, consultanță și prestări servicii, domeniu agroalimentar, textile, informații, tehnologii și comunicații, centre de afaceri.

Companiile moldoveneşti se pot înregistra la acest forum la MIEPO sau AOAM pînă la 28 aprilie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?