X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Două partide politice vor mărșălui mîine la Chișinău

30 apr. 2013,, 12:13   Societate
3755 4
Foto: publika.md
Mîine, de Ziua Muncii, în capitală vor fi organizate mai multe evenimente politice. Direcția socială a Primăriei Chișinău a comunicat pentru NOI.md că la ora 9.30 socialiștii vor efectua un marș, pornind de la Circ pe bulevardul Grigore Vieru, strada Mitropolit B. Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt și pînă în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, unde vor încheia cu o manifestare.

De asemenea, mîine, la ora 10.30, comuniștii vor desfășura un miting în scuarul Academiei de Științe a Moldovei, continuînd cu un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt pînă la strada Maria Cebotari, a precizat specialistul principal în cadrul Direcției, Vasile Pascari.

Amintim că, anterior, pentru această zi era preconizat și un marș însoțit de un miting în Piața Marii Adunări Naționale al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova. Pînă la urmă, sindicaliștii l-au amînat pentru 7 iunie, Ziua sindicalistului, motivînd că vor să evite provocările politice ca urmare a desfășurării unor evenimente electorale consecutive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?