X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

În perioada sărbătorilor de Paşti vor fi introduse autobuze şi trenuri suplimentare

29 apr. 2013,, 16:55   Societate
3389 0
Foto: flickr.com
În legătură cu creşterea fluxului de pasageri în perioada sărbătorilor de Paști, gările din capitală vor introduce un număr suplimentar de autobuze și trenuri pe rutele naţionale şi internaţionale.

Potrivit informaţiilor acordate NOI.md de către directorul Gării de Nord din Chişinău, Liubovi Lagovskaia, în aceste zile, numărul de autobuze pentru majoritatea destinaţiilor va creşte de 2-3 ori. Autobuzele suplimentare vor circula începînd de vineri, 3 aprilie.

"Dacă în zilele obişnuite fluxul de pasageri constituie 3-5 mii de persoane, în perioada de 3-4 mai ne așteptăm la aproximativ 15-18 mii de oameni. Toţi vor putea pleca. Vom atrage un număr suficient de curse suplimentare, iar microbuzele vor fi înlocuite cu autobuze mari. Totodată, mai multe autobuze vor fi introduse pe rute spre raionul Briceni, deoarece, în aceste zile, acolo se marchează Paştele Blajinilor, iar pe 12 și 13 mai se așteaptă un flux mare de pasageri în raioanele Rîbniţa şi Rezina", a spus Liubovi Lagovskaia.

În zilele de Paști, ÎS "Calea Ferată din Moldova", de asemenea, va suplini numărul de trenuri și vagoane pe rute naţionale şi internaţionale.

Potrivit comunicatului Întreprinderii de Stat "Calea Ferată din Moldova", pentru a asigura circulaţia fluxului sporit de călători în perioada sărbătorilor pascale, urmează a fi majorat numărul de vagoane la trenurile cu destinaţia Chişinău-Moscova și Moscova-Chişinău. Totodată, începînd cu ziua de mîine, 30 aprilie, cel de-al doilea tren modernizat va asigura temporar cursa Chişinău-Bălţi. Toate aceste modificări vor fi operate pînă în data de 14 mai, excepţie făcînd data de 7 mai. Preţul biletelor pentru perioada 30 aprilie - 14 mai va rămîne acelaşi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?