Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

A furat cu nerușinare dintr-o cafenea din capitală (VIDEO)

23 mar. 2017,, 14:00   Capitala
3587 1

Un individ în vîrstă de 32 de ani, domiciliat în capitală, care ar fi furat un portmoneu din buzunarul unei scurte lăsată fără supraveghere pe un scaun într-o cafenea a fost reținut de polițiști, notează NOI.md

În portmoneul furat erau mijloace bănești în suma de 700 lei, 30 euro și 30 de dolari SUA, dar și acte de identitate.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au constatat că individul ar fi fost implicat şi în cazul de jefuire al unei femei, cînd aceasta se deplasa cu microbuzul de pe ruta 171, fiindu-i sustras din geantă telefonul mobil în valoare de 2 000 lei. Iar un individ în vîrstă de 38 ani a fost încătuşat de către poliţişti, fiind suspectat de comiterea pungăşiilor în troleibuzele de pe ruta 22. Pînă în prezent au fost acumulate probe concludente în cel puţin trei cazuri de furturi din buzunare, victimele fiind un adolescent de 16 ani şi două domnişoare cu vîrsta de 26 ani, cărora le-ar fi sustras portmoneele cu bani şi telefoanele mobile. Pagubele materiale evaluate de către victime, depăşesc suma de 18 000 lei.

Astfel s-a stabilit că ambii bănuiţi au fost eliberați recent din locurile de detenţie, unde şi-au ispăşit pedeapsă pentru fapte similare. În prezent ei sînt cercetaţi penal şi se află în custodia Poliţiei capitalei. Conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă închisoare de pînă la 4 ani cu amendă în mărime de la 11 000 lei pînă la 27 000 lei.

Potrivit statisticilor, pe parcursul anului curent au fost înregistrate 298 de pungăşii, pe cînd în perioada similară a anului trecut au fost înregistrate 315 cazuri de acest gen.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?