X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

ANRE nu vede premise pentru majorarea tarifelor

21 mar. 2017,, 16:40   Economie
3565 1

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) nu vede premise pentru majorarea tarifelor în timpul apropiat.

"În prezent, toate devierile financiare istorice au fost incluse în tarife, nu mai generăm pierderi, iar companiile au intrat în albia normală de activitate", a spus mar, în Parlament, directorul ANRE, Sergiu Ciobanu.

Oficialul ANRE a atras atenţia la faptul că situaţia în ultimul timp s-a stabilizat, ceea ce le va permite operatorilor de pe piaţa serviciilor energetice să facă investiţii şi să amelioreze calitatea serviciilor prestate.

"Trebuie să recunoaştem că a fost o perioadă grea, dar am ajuns la un trend de stabilitate pe acest sector. Acum toate companiile au condiţii mai confortabile de activitate", a menţionat Ciobanu.

După cum a informat anterior INFOTAG, recent, ANRE a majorat tarifele la energia electrică cu aproximativ 3%, iar la energia termică pentru municipiul Chişinău - cu aproximativ 5%. Autoritatea de reglementare a luat această decizie, în condiţiile în care furnizorii solicitau majorări mult mai mari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?