X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Theresa May, surprinde: "Trump este un gentleman!"

21 mar. 2017,, 20:00   Externe
1780 0

Preşedintele SUA, Donald Trump, este un gentleman!

Afirmaţia îi aparţine premierului britanic Theresa May, descriind momentul în care preşedintele american i-a strîns mîna în timpul vizitei sale la Washington la începutul acestui an.

Potrivit Agerpres, într-un interviu acordat revistei americane Vogue, Theresa May a minimalizat importanţa strîngerii de mîini între doi lideri.

'Cred că de fapt a fost un gentleman', a spus ea. 'Urma să coborîm o rampă şi el a spus că ar putea fi un pic ciudat', a adăugat premierul britanic.

Vizita premierului birtanic în SUA a fost salutată de consilierii săi ca fiind un success pentru cimentarea “relaţiei speciale” între Regatul Unit şi SUA.

Ea a fost însă criticată de deputaţii din opoziţie pentru că nu a discutat cu preşedintele American aspectele litigioase între cele două ţări cu scopul de a obţine promisiuni pentru viitoare schimburi comerciale în condiţiile în care Marea Britanie se îndreaptă către ieşirea din UE.

'Îmi place să cred că întîlnirea noastră a fost un succes', a spus ea pentru Vogue. 'Nu comentăm cu privire la discuţiile private care au loc. Tot ce vreau să spun este că am fost foarte clară: nu mă tem să ridic probleme. Şi relaţia noastră este de aşa natură încît ar trebui să fim capabili să fim sinceri şi deschişi unul cu celălalt', a mai spus premierul britanic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?