X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

STARURI EVOQUE - INA FUS: este o maşină independentă, multe lucruri le face singură ©

24 apr. 2013,, 12:29   Ştiri Auto
3604 0
Foto : allfun.md
Automobilul Range Rover Evoque este de invidiat. De mai multe săptămîni îşi petrece timpul în compania celor mai notorii personalităţi din ţară. Ina Fus, cea de-a opta participantă a proiectului "Staruri Evoque", a rămas mulţumită de maşina, pe care i-a oferit-o organizatorul proiectului DAAC Hermes. Un rol important în efectuarea test drive-ului le revine partenerilor proiectului: companiei Bemol şi Fresh Line City cafe. Bemol şi-a pus scopul să ofere participanţilor combustibil de calitate, în conformitate cu standardele europene şi normele de poluare Euro5, şi se isprăveşte de minune cu această sarcină. Iar la Fresh Line City Cafe oaspeţii sînt mereu întîmpinaţi cu bucurie şi bucate care nu doar potolesc foamea, dar mai şi binedispun.

Cum a fost plimbarea cu Range Rover Evoque?

Minunată! Am primit o satisfacţie enormă. Sînt recunoscătoare companiei DAAC Hermes pentru posibilitatea de a testa acest automobil.

De cît timp ai nevoie pentru a te adapta unui automobil nou?

De fapt, eu m-am deprins cu alte maşini, un crossover nu am mai condus. Aici totul e altfel: scaunul, gabaritele, la început credeam că o zi nu-mi va fi suficient pentru a mă adapta, nemaivorbind de a mă "împrieteni" şi a avea satisfacţia şofatului. Uimitor, dar m-am adaptat repede şi am înţeles maşina. Este foarte binevoitoare, de la exterior şi confortul salonului pînă la micile detalii. Aşi vrea să termin mai repede treburile, pentru a călători mai mult.

Care îţi este criteriul de bază la alegerea maşinii?

Cred că ele diferă la bărbaţi şi femei. Femeia caută un automobil, care ar corespunde lumii ei lăuntrice şi i-ar place ca aspect. Nu fiecare femeie se uită la numărul de cai-putere, o interesează mai degrabă designul, culoarea, nişte detalii mărunte, pe care bărbaţii nici nu le observă. Desigur, Range Rover Evoque corespunde tuturor parametrilor: design interesant, confort şi plurifuncţionalitate. Este o maşină independentă, multe lucruri le face singură.

Ai fost amendată vre-o dată?

Da, demultişor. Dar pledez pentru un şofat responsabil. Încerc să nu încalc regulile şi să fiu atentă la drum.

Multaşteptatul soare şi timpul bun te îmbie la natură, să lucrezi nu mai doreşti… Cum te mobilizezi, cînd afară e primăvară?

Dacă vrei, şi tinzi, şi ştii ce te aşteaptă, le urgentezi maxim pe toate , pentru a te elibera mai repede şi a te întîlni cu prietenii, cei dragi, şi a petrece bine timpul liber. Cred că soarele şi timpul bun motivează deplin această tendinţă.

Ce nu reuşeşte să facă o femeie de afaceri modernă, din lipsă de timp?

Este de afaceri, pentru a ca să le dovedească pe toate. Ea îşi poate planifica timpul , reuşeşte şi acasă, şi la servici, şi cu prietenii, şi în singurătate. Poate, nu atît, cît şi-ar dori. Vrei să-ţi acorzi mai mult timp ţie, celor apropiaţi, să petreci mai mult timp cu prietenii,, nu să te grăbeşti mereu la următoarea întîlnire. Cred că deficitul de timp, consacrat ocupaţiilor preferate şi este cel mai mare minus în viaţa unei femei de afaceri.

Concediul de vară l-ai şi planificat?

Încă nu. Treburile întîi de toate. Concediul reuşim să-l organizăm, bine că există bărbatul iubit. Unde nu ne-am petrece concediul, oriunde ne va fi vesel.

Partenerii proiectului:compania Bemol, Fresh Line City café.
Autor: Maria Savina

Sursa: allfun.md


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?