X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Emisiunea Xeniei Sobceak "Gosdep" a fost suspendată de pe postul TV "Dojdi"

24 apr. 2013,, 09:27   Showbiz
3654 0
Foto : 1tvnet.ru
Postul de televiziune "Dojdi" a suspendat temporar difuzarea emisiunii politice a Xeniei Sobceak, "Gosdep-3", din cauza ratingurilor mici.

"Nu ne plac cifrele pe care le oferă "Gosdep", nici nu ne place acest format, de aceea, vrem să reformatăm și să modificăm această emisiune", a explicat directorul general al postului TV „RIA Novosti” Natalia Sindeeva.

Potrivit Nataliei Sindeeva, emisiunea va fi reluată în noul sezon, în luna septembrie a acestui an. Directorul a mai scris pe Twitter că pe postul de televiziune se lucrează la un nou proiect cu Xenia Sobceak.

De asemenea, rămîne emisiunea "Sobceak jiviem", care este una dintre cele mai populare emisiuni ale postului, a scris pe microblogul său moderatoarea.

Marți, a fost anunțat că, în următoarele luni, postul de televiziune "Dojdi" va percepe plata pentru vizualizarea prin Internet a transmisiunii în direct și a înregistrărilor celor mai populare emisiuni.

În special, se preconizează introducerea plății pentru accesul la emisiunea "Gosdep".

Într-un interviu pentru ziarul "Vedomosti", Natalia Sindeeva a spus că va rămîne accesul la buletinele de știri și unele episoade ale emisiunilor de autor. Potrivit ei, restricțiile de acces vor fi eliminate pentru reflectarea "unor evenimente foarte importante pentru țară".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?