X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4028

Prețurile la combustibil în Moldova s-ar putea micșora

23 apr. 2013,, 18:01   Societate
6772 2
Foto: kronika.ro
În timp ce prețurile la petrol pe piața mondială scad, prețurile la benzină și motorină în Republica Moldova rămîn, deocamdată, neschimbate.

Președintele Uniunii Importatorilor de Produse Petroliere din Moldova, Valentin Bodișteanu, a comunicat pentru NOI.md că prețurile ar putea să se micșoreze după ce importatorii locali vor relua livrările.

”Impotatorii locali importă petrol de la rafinăriile din România și Belarus, care circa o lună au fost închise și nu au exportat combustibil. În acest timp noi am realizat rezervele noastre. Însă, la începutul lunii aprilie rafinăriile și-au reluat activitatea de export , de aceea, odată cu reluarea importului prețurile la combustibil în Moldova ar putea să scadă”, a menționat Bodișteanu.

Președintele Uniunii Importatorilor de Produse Petroliere din Moldova prognozează o micșorare a prețurilor spre sfîrșitul lunii curente.

În prezent, la stațiile PECO din Moldova prețul motorinei variază între 16,65 și 16,90 lei/l, iar prețul benzinei este de circa 18 lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?