X 
Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Socialiștii cer demisia directorului ”Termocom”

23 apr. 2013,, 15:08   Societate
3298 1
Foto: evolvestar.com
Un grup de membri ai PSRM a pichetat astăzi sediul Primăriei Chișinău, solicitînd autorităților locale demiterea din funcție a directorului ÎM ”Termocom”, Mihai Cernei, și reorganizarea instituției. Acțiunea n-a fost deocamdată comentată de către conducătorul furnizorului de agent termic.

Socialiștii și-au exprimat dezacordul vizavi de activitatea întreprinderii ”Termocom”. Potrivit acestora, furnizorul de căldură din capitală nu este în stare să presteze servicii de calitate, în timp ce plățile pentru facturi depășesc suma de 2000 de lei.

”Peste 200 de mii de oameni nu sînt în stare să achite facturile. Peste 15 mii de oameni au fost atacați în instanța de judecată de către juriștii de la ”Termocom”. Peste 700 de chișinăuieni trăiesc în apartamente sechestrate. Cerem demisia lui Cernei și reorganizarea instituției. Termocom trebuie să încheie contracte de prestări servicii cu fiecare consumator în parte și să instaleze contoare pentru căldură în fiecare apartament”, a declarat unul dintre protestatari, Vlad Bătrîncea, membru al Comitetului executiv al PSRM.

Anterior, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, spunea la una dintre ședințele operative ale serviciilor municipale că directorul Termocom, Mihai Cernei, trebuie demis din funcție, în condițiile în care a fost acuzat de Centrul Național Anticorupție de conflict de interese.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?