Vocea diasporei

Rospotrebnadzor: Moldova n-a trimis încă în Rusia probe de vin

Rospotrebnadzor: Moldova n-a trimis încă în Rusia probe de vin

Livrările de vin moldovenesc în Rusia de către noile întreprinderi pot fi reluate abia după efectuarea verificărilor de laborator, însă probele de vin produse de ei nu au fost, deocamdată trimise în Federația Rusă. Despre aceasta a relatat pentru RNS, șeful Rospotrebnadzor, Ana Popova, transmite NOI.md.

Anterior, Serviciul Federal de Control din sfera protecției drepturilor consumatorului și bunăstării FR a comunicat că în rezultatul examinării materialelor, primite de experții Rospotrebnadzor în cadrul lucrărilor de familiarizare, efectuate de organele competente ale Moldovei pe marginea asigurării calității și securității producției vinicole, părțile au convenit să fie oferite mostre pentru obținerea permisului de export la anumite produse în Federația Rusă de către următoarele întreprinderi vinicole moldovenești: ”Cricova”, ”Chateau Vartely”, ”Castel Mimi”, ”Lion-Gri”, ”Moldova-vin”.

Întreprinderilor vinicole Kvint - Fabrica de Vin și Cognac din Tiraspol și Kazayak-Vin, care dispun de permis de livrare a producției vinicole în Rusia, li s-a oferit posibilitatea să trimită probe noi pentru produsele care nu au fost exportate anterior.

 A fost subliniat faptul că regimul de livrare a produselor vinicole moldovenești în Federația Rusă de către întreprinzătorii care au dreptul să facă livrări, ca și anterior, va fi asigurat printr-o singură fereastră. 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

să nu crezi, fără probe şi dovezi 17 mar. 13:39

Ceea ce se poate afirma fără probe, poate fi respins fără probe.

ну и ну!!!!! 17 mar. 10:21

Че там за проба какой то рюмашечкой?По ведру каждому "эксперту" на стол и дело пойдет как по маслу!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu