Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Filat a căzut sub guvernarea lui Plahotniuc – declarație

22 apr. 2013,, 12:59   Politică
8327 4
Foto: antimafie.md
Candidatul la funcția de prim-ministru, Vlad Filat, a căzut sub guvernarea lui Vlad Plahotniuc. Declarația aparține liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, transmite NOI.md.

Acesta susține că „Filat a căzut sub guvernarea lui Plahotniuc” după ce a acceptat să voteze proiectul de lege privind sistemul electoral mixt, printre autorii căruia se numără și Vlad Plahotniuc.

„Este pe punctul de a se crea cea mai monstruoasă coaliție din istorii Republicii Moldova. Această înțelegere extrapolitică este peste limita bunului simț. Stăpînul de facto al R.Moldova a devenit Plahotniuc. Totul se va întîmpla sub bagheta lui. Pericolul care planează asupra Moldovei este mare”, a declarat Mocanu.

Totodată, el a specificat că actualul procuror general Corneliu Gurin ar fi „omul lui Plahotniuc”.

„Strategia pe care a făcut-o Plahotniuc cu Vitalie Pîrlog a fost pentru a duce în eroare opinia publică. Gurin este persoana care a avut dosar penal pentru delapidări de fonduri ale Parlamentului, la comanda lui Voronin. Gurin s-a dus acolo unde îi este dosarul”, a spus Mocanu.

Amintim că liderul PLDM, Vladimir Filat, a recunoscut pentru Moldpres că a greșit atunci cînt i-a adus acuzații nefondate lui Vlad Plahotniuc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?