X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Pozner a înaintat zece întrebări pentru Putin

22 apr. 2013,, 10:45   Externe
4889 4

Foto: euro-ombudsman.org

Jurnalistul Vladimir Pozner a anunțat zece întrebări pentru președintele FR Vladimir Putin, răspunsurile la care le așteaptă în cadrul "liniei directe", cu șeful statului.

Pozner solicită șefului statului să numească trei priorități principale ale țării și să identifice trei provocări principale cu care se confruntă Rusia.

De asemenea, ziaristul este interesat să afle dacă Putin este de acord cu faptul că bunăstarea economică a țării este prea dependentă de prețul la petrol și gaze, și dacă da, cine sau ce împiedică diversificarea economei.

"Fiecare țară are calea sa ... Dar unii au percepția că Rusia nu doar are o cale specială, ci una absolut excepțională - împărtășiți acest punct de vedere?", – întreabă Vladimir Pozner. Materialul video este disponibil pe site-ul său oficial.

Prezentatorul TV, de asemenea, îl roagă pe Putin să recunoască, dacă a făcut careva greșeli pe durata mandatului său și să concretizeze – care au fost acestea.

În plus, Pozner întreabă, cum Putin înțelege democrația, se consideră occidental sau slavofil, ce atitudine are față de antisemitism, șovinism și xenofobie, cum apreciază activitatea lui Iosif Stalin.

"Sînteți convins de faptul că Rusia va fi capabilă să atingă același nivel de trai și calitate a vieții ca țările cele mai avansate, și dacă da, atunci cînd, în opinia dumneavoastră s-ar putea întîmpla acest lucru?" – întreabă Vladimir Pozner.

Amintim, că pe 21 aprilie a început recepționarea întrebărilor pentru "Linia directă cu Vladimir Putin", care va avea loc joia aceasta. Programul va începe la ora 12:00 (ora Moscovei). Acesta va fi difuzat la posturile TV "Pervîi", " Rusia 1", "Rusia 24", posturile de radio " Mayak", "Vesti FM" și "Radio Rusia".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?