Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

La Briceni și Orhei vor fi create sectoare de supraveghere de vecinătate

13 mar. 2017,, 15:15   Societate
2604 2

La Orhei și Briceni vor fi inaugurate Sectoare de Supraveghere de Vecinătate. Scopul proiectului “Supraveghere de Vecinătate” îl constituie crearea unei comunități mai sigure prin combaterea și prevenirea infracțiunilor, notează NOI.md.

Doar în 60 de localități din raionul Orhei vor fi inaugurate 97 sectoare de vecinătate, pe cînd la Briceni vor fi deschide 31 de sectoare în 16 localități.

Conducerea IGP a motivat și alți angajați ai Poliției să meargă în localitățile lor de baștină și să promoveze beneficiile acestui proiect, inclusiv, să contribuie la implementarea și susținerea proiectului.

Proiectul “Supraveghere de Vecinătate” este un model econom şi eficient, bazat pe implicarea tuturor părţilor: cetăţeni voluntari, societatea civilă, administraţiile publice locale şi Poliţie, care împreună construiesc o comunitate sigură.

Poliţia îndeamnă cetăţenii să fie activi şi să comunice Poliţiei cu încredere orice lucru suspicios sau situaţie periculoasă care îi priveşte atît pe ei, cît şi pe vecini, inclusiv, comunitatea în care locuiesc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?