Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un 'taco' exotic de 25.000 de dolari nu și-a găsit încă client

11 mar. 2017,, 00:30   Externe
2362 0

"Taco" este o specialitate mexicană destul de banală care se mănîncă de multe ori în picioare la colț de stradă.

Însă Licerio, chef la hotelul Grand Velas, din stațiunea balneară de lux Los Cabos (nord-vestul țării), a decis să spargă monotonia acestui preparat popular.

Chef Licerio Alcala a preparat un taco cu ingrediente exotice precum homar, caviar, trufe și foițe de aur, în valoare de 25.000 de dolari, care încă nu și-a găsit client. "Oamenii sînt uimiți și puțin surprinși să vadă că un taco poate costa 25.000 de dolari, cînd îl poți găsi pe stradă la doar 10 pesos (0,5 dolari), potrivit Agerpres.ro.

"Atunci le explic tehnica și armonia pe care o conferim acestei delicatese care își merită prețul", a declarat el pentru AFP.

Ingredientele acestui "taco" sunt carne de homar, de vită kobe, caviar Beluga, trufe negre și albe, servite pe o "tortilla" din făină de porumb care conține foițe de aur de 24 de carate. Totul este asezonat cu un sos pe bază de chile morita și cafea de zibeta din Asia, cea mai scumpă din lume produsă din boabele digerate de acest mamifer asiatic.

Totuși la o săptămînă după ce a trecut delicatesa în meniul restaurantului, acest taco încă nu și-a găsit un client, mărturisește el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?