Socialiștii au părăsit ședința Parlamentului, în semn de protest

Socialiștii au părăsit ședința Parlamentului, în semn de protest

Deputații socialiștii au părăsit sala de ședințe a Legislativului, după ce majoritatea parlamentară a respins proiectul privind anularea "Legii miliardului", propus de președintele Igor Dodon, comunică Noi.md.

Acțiunea a fost întreprinsă în semn de protest față de decizia majorității parlamentare de a nu da curs inițiativei președintelui. Pentru anularea legii cu privire la transformarea în datorie de stat a miliardelor furate au votat doar 30 de deputați.

„Majoritatea deputaților din această sală nu au dorit să susțină inițiativa. Fracțiunea PSRM în formă de protest părăsește ședința de astăzi”, a explicat Vladimir Țurcan. 

„Decizia majorității este una democrată și a fost adoptată din simplul motiv că nu ne-ați convins. Ați venit în Parlament fără soluții”, a spus la rîndul său spicherul Andrian Candu

Liderul PCRM nu a ezitat să ironizeze pe seama gestului socialiștilor. „Au plecat socialiștii? Voi sînteți de la guvernare, unde vă duceți?”, a întrebat Voronin.

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu12 comentari

РМ 10 mar. 14:32

за...бодали вы уже со своими пиар-акциями по этому миллиарду - все равно же ВАМ ВСЕМ его придется возвращать, - начиная с 2000 года, - наворовались уже выше крыши, и все вам мало - сегодня уже другие будут воровать, а эти "шахеры-махеры" у них в " шестерках" так и останутся! )

Boris 10 mar. 14:56

Cui trebuie, doar se vede cu ochiul liber ca ii ca ii campanie de PR. Doar din start au stiut bine ca nu va merge aceasta lege propusa de ei, o joaca pe prostii.

Constructiv 10 mar. 15:07

Si pentru ce au mai fost acestea sustinuti si pentru ce primesc ei salariu de la noi daca la fiecare pas parasesc sedinta parlamentului si de ce nu a facut la fel cand porcul de Dodon a propus federalizarea R.Moldova si punerea celor 6 miliarde datorii a Transnitriei pentru gaze pe spatele nostru?

ГЕОРГЕ 10 mar. 15:19

Constructiv-bai -pe spatele tale trebue de pus peatra lui Gimpu si sa o tarai pana in Colonita!!!

SERJ 10 mar. 15:29
Deleted
ИОН.Мнение Георгию 10 mar. 15:40

Гимпу однозначно предатель народа !!! А насчёт камня в память безвинно репрессированных - Гимпу подсуетился для пиара его партии. Памятник должен быть. Такой камень есть и в России вместо свергнутого памятника Дзержинского на Лубянке.

Mircea 10 mar. 15:56

Eu sunt increzut că o să crăpe odată şi odată răbdarea la noi şi foarte curind...

Патриот 10 mar. 18:02

Поражает не Канду своими коментариями, а Воронин своей поддержкой
возложения краденного миллиарда на плечи народа. Вот почему в парламенте одноразово уходят по 24 депута от коммунистов к демократам.

все говорят правду 11 mar. 19:38

39ст. КОНституции РМ, а "ворошка" Молодец! ни подминул, позлаРАдствовал ;)

A.Buga 11 mar. 22:37

Toti acesti deputati care nu au votat acest proect sunt implecati in furtul mileardului de dollari.Penru aceasta trebue de impartiti acest miliard de dollari reintoarcere in budjetul RM fiecarui deputat in Parlamentul RM.1000000000:71=14084507,04 dollari,si noi mai asteptam ridicarea salarilor, pensilor?.

captcha

Întrebarea zilei Toate

load

PRIVESC EU

privesceu