X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

FLASH! Cei 14 foști comuniști aderă la fracțiunea PDM

10 mar. 2017,, 09:53   Politică
6259 14

14 foști deputați comuniști au aderat la fracțiunea Partidului Democrat.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de șeful fracțiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, informează Noi.md

Potrivit lui Lupu, decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi. Astfel, fracțiunea PDM va număra în total 34 de deputați. „Salut decizia colegilor de a adera la fracțiunea noastră, nu a fost deloc ușoară decizia, dar foarte responsabilă. Fracțiunea noastră devine cea mai importantă și numeroasă ca și forță politică în Parlament”, a declarat Marian Lupu.

Potrivit deputatei Violeta Ivanov, această decizie a fost una necesară, adoptată în interesul țării. „La un an de la învestire, Guvernul Filip a demonstrat rezultate. Avem nevoie de o guvernare care va depăși conflictele interne și se va concentra definitiv pe soluționarea completă a problemelor cetățenilor. Sîntem pentru asigurarea statalității, neutralității și protecției cetățenilor, a societății, care astăzi este dezbinată doar pentru obținerea unor dividende politice”, a remarcat Violeta Ivanov.

Menționă că cei 14 deputați au plecat din PCRM la sfîrșitul anului 2015, formînd "Platforma social-democrată pentru Moldova" în Parlament. În componența acestui grup intră Violeta Ivanov, Victor Mîndru, Alexandr Bannicov, Boris Golovin, Anatolie Gorilă, Elena Gudumac, Corneliu Mihalache, Petru Porcescu, Artur Reşetnicov, Sergiu Stati, Vladimir Vitiuc, Igor Vremea, Anatolie Zagorodnîi, Galina Balmoș.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?